ohlala




nu blir det inte mer bloggande på en vecka, ikväll blir det klassfest och imorgon åker jag och nina till spanien!!
längtar sjukt mkt!
så ha det jätte bra så ses vi igen om en vecka!
puss

/stina

come with me, please

oj oj, har slarvat med bloggandet igen. shame on me.
nu är det mycket som händer, på tisdag åker mamma och pappa till spanien, alltså ska jag vara själv hemma och ta hand om huset och katten och det är lite sådär jobbigt. sen på fredag ska klassen ha halloween fest och dagen efter ska jag och nina till spanien och vara borta en vecka! längtar som in i helvete!

nu ska jag ha lektion, så ha det fint!

puss puss
/stina 

why?

sitter hemma, borde egenligen läsa ut min engelska bok för vi har skrivning imorgon, men skitsamm!
imorgon har jag ingen aning om vad som händer, det blir förhoppningsvis något skoj. har inte såmkt mer att skriva, så ha det bra.

puss puss

what what?

sitter i skolan nu, kändes så sjukt onödigt att komma hit. hade bara en lektion så nu har jag slutat.
igår klippte jag mig iaf och köpte en ny tröja, känner mig sjukt nöjd. så snart kan ni vänta er en ny header och en ny bloggdesign. kommer nog kanske lägga upp en bild på mitt nya hår sen när jag kommer hem.

ikväll ska jag fika med nina och rebecca på strandgatan, vi måste plugga matte också. har prov imorgon och kan inte ett skit, matte är för svårt för mig!

ha det fint, puss puss.
(ni får ursäkta de senaste bilderna jag har laddat upp, men de har jag tagit till en fotouppgift i skolan. vill bara lägga upp något)


Foto: Stina Andersson

sunflowers

nu sitter jag uppe på media och spelar farmville, ehehe.. idag blir det nog att boka klipptid, köpa en tröja och kanske fika med nina. mys!

ha det fint, puss puss.


foto: stina andersson

show me the road.

äntligen klar med min uppsats! det var sjukt jobbigt, men framförallt tråkigt. men jag tror den är rätt bra, även fast jag har ordbajsat rätt mycket. det lär väl visa sig.
nu ska jag iaf duscha en snabbis och sedan gå och lägga mig, låång skoldag imorgon.
puss och god natt!


en snygging.

viva la vida

sitter och ska skriva en uppsats nu i mediekunskap, 2-3 sidor. Borde kanske börjat tidigare med den, den ska vara inne imorgon. ehehe...

snart bär det iaf av till spanien med nina, bara två veckor kvar!
ha det fint allihopa. puss puss

bomshakalack

tja tja! nu sitter jag hemma hos nina. skulle egentligen gått till backstage, men kommer troligen inte in XD så nu ska va till sebbe och kolla film. det blir mysigt.
vill träffa en viss person, men det är svårt..

puss puss

bumblebees


shake shake.

snart kommer jag klippa mig, höhö. då blir det en ny header och ny bloggdesign.
ikväll blir det fest eller inget. det blir bärs för mig iaf! Och imorgon peppar vi Sverige-Danmark!
puss puss biatches!

you got the big booty

nu har jag massa nya planer för min blogg! designen, bilder och allt. kommer fixa det så småningom, kommer även att blogga mer då. idag blir det iaf att sova. känns som att jag inte har sovit på år och dag.

ha det fint, puss puss

upsidedown

Stina Andersson har härmed blivit utnämnd att deltaga i årets blogg awards under kategorin "Sveriges tråkigaste blogg". Okej, det var ett skämt men det skulle kunna stämma.

Nu till vintern tror jag dock att jag kommer skriva mer och lägga in mer bilder, fixa bloggen och göra det lite roligare för er som kollar min blogg varje dag. Då är det kallt och ruggigt ute, pappa har förhoppningsvis flyttat upp datorn och jag ska få tag i min systers kamera. Just nu sitter jag och kollar tv, känner mig febrig idag men mår nog bättre imorgon förhoppningsvis.

Ha en fin kväll, puss

RSS 2.0