SHOOT ME IM A FOOL

Nu sitter jag och gör, ingenting. Väntar på att min vän Nina ska vakna så att jag kan träffa henne och boka biljetter till Jönköping som vi ska till typ den 10:e Augusti.

Ett bra tips jag har som funkar (på mig iaf) är att lägga tandkräm på finnar. Jag vaknade idag med en bauta finne mitt i pannan så jag ser ut som en hindu ungefär. Men nu har jag satt dit tandkrämen som man bara tvättar bort sen. Och hur funkar detta så? Jo, tandkrämen torkar ut finnen så den är typ bara att pilla bort sen, så vips så är den borta!

puss

bakis

det där med att uppdatera med bilder gick la kanske inte sådär jätte bra.. men jag ska faktiskt försöka, jag lovar.
idag är jag förövrigt redigt bakis och vill köpa pizza, men det får bli stuvade makaroner istället. men denna vanliga sjukdom är värt det, hade en mycket rolig kväll igår på krogen med mina vänner. och hur vet jag att jag hade kul? jo, jag kommer inte ihåg ett piss av vad som hände så då brukar jag oftast ha haft väldigt kul.

imorgon försöker vi uppdatera med bilder på mig! tjohoo
puss

GOODNIGHT

Vi får la se vad som händer med bloggen, även om jag inte bloggar så kan jag inte riktigt släppa taget. Så imorgon försöker vi med en uppdatering och kanske lite design ändringar om jag hinner. puss

Nu är det dags!




Nu är det fan dags att börja småblogga efter 3 månaders torka!
Har inte så jävla mkt att skriva, bara att livet är lycklig med sina sorger och jag lever bara för fullt nu!
ha en jävla fin kväll!

RSS 2.0