Im tired using technology

Hej hopp gummi snopp.
Idag har det varit värsta stekar dagen, jätte skönt. Vi satt och solade utanför våran gymnastiksal och det stekte sjukt mkt. Tror och hoppas jag blev lite brun. Och idag har vi en sådan där chill dag i skolan, börjar 9.40 och slutar 14.05. Men idag skulle SP3:orna ha olika workshops som handlar om sex och vi skulle gå och lyssan för att ge kritik eftersom att de ska föreläsa för 8:orna på Lyrfågelskolan.  Så vi fick sluta kl 17.00 istället, men det var det värt, det bjöds ju på kladdkaka och pepsi.

Imorgon tror jag det blir shorts, har hört rykten om att det ska bli upp till 25 grader varmt här i Trollhättan, kan ju alltid hoppas! Så det blir ännu mer stek, måste bli brun, brun, BRUN!

Och ja, jag har i princip inte lagt upp några bilder, men det kommer. Ska nog ta med min kamera till skolan imorgon.

Nu ska jag plugga tyska, har tyvärr prov imorgon.. Usch.
Men ha en trevlig kväll, pussar <3

Grillning

Idag blir det grejjer. Snart ska jag gå coh piffa till mig lite inför dagens utgång. Om en timma kommer Martina och så ska vi gå till Kronogården. Sen blir det träffa Nina och ännu senare ska vi träffa Daniel och hans kompisar och förhoppningsvis dra till knorren och grilla.

Jag börjar bli lite bättre på att uppdatera nu, men jag är fortfarande ganska dålig på det, rätt kass på att försöka få in bilder också. Men men.

Så nu ska jag gå, puss på er!

Solsken

Nu är det såhär va, att jag är bored! Sket i tyskan, det suger så rejält. Men jag har nåt att se fram emot denna helgen. Idag blir det chill vid bryggan med några kompisar och öl. Imorgon blir det knorren med vänner, grill och öl igen. På söndag ska jag se min brorson spela fotboll sen grilla hemma med familjen, mys!

Sen så längtar jag sjukt mycket till sommaren, men börjar få smått panik. Åker till Spanien dagen efter skolavslutningen men.. Jag ska vara borta i 1 månad! Och jag vill vara hemma med alla, känns som att jag behöver det nu och jag kommer sakna alla så sjukt mycket. Men men, vad ska man göra det är väl bara att njuta antar jag...

Nu ska jag gå hem, sola om det fortfarande går att steka sen blir det ut!

Puss alla!

I wanna have boobies.

Nu sitter jag vid datorn med kläderna på, utom byxorna! Min kära kompis Martina har mina leggings så väntar på att hon ska strutta hit. Senare ska jag, hon, Nina och kanske lorri fika på strandgatan och det lär bli mysigt.

Förövrigt så har det varit en trevlig dag. Sov över hos Martina eftersom att vi har studiedag idag och vi satt i folkets park igår, prata som höns och drack Norrlands. Och vid 1 idag kom familjen och hämta upp mig eftersom att min systers pojkvän fyller idag så vi skulle åka till en kinarestaurang och äta god mat.

Det ända jag har att säga är att jag känner mig sjukt lycklig just nu och sommaren är snart här, med massa roliga dagar att se fram emot!
Puss på er allihopa!


jag vågar tro och hoppas på att någon däruppe ser mig, någon som hellre vill förlåta än fördöma mig.

Snart bär det av till Siba. Där ska jag träffa Martina och vi ska väl kolla runt lite. Jag ska leta reda på en blå hoodtröja och kanske ett par glasögon. Sen får det väl bli att gå hem och kolla film kanske? Poseidon är på kanal 9 ikväll, ska nog satsa!

Btw, min powerwalk igår var sjukt jobbig, men det kändes så grymt skönt (förutom att jag fick lite vattenblåsor på hälarna.) Ska fortsätta med det tror jag, in shape for beach 2009!
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, läsa lite i "populärmusik från Vittulla" och göra mig iordning lite.

Puss på er!

Nerd

Igår var det maskerad fest, hur skoj som helst. Lite segt i början men senare blev det jätte skoj! (jag var nörd, passar mig perfekt!)
Snart blir det powerwalk (nej, jag gör det inte frivilligt. Det är en skoluppgift)
 Ha det, pussar Stina.


Jag och Martina.

 Jag och Nina

Varför hör du aldrig av dig?

Har terrat Lorri hela dagen med att sjunga Tomas Ledins låt.. Eh, jag vet inte vad den heter, vet bara stycket då han sjunger : varför hör du aldrig av dig?
Ganska kul, får till Tomas fina röst också.

Men usch, jag har varit superdålig på att uppdatera, ska föröska skärpa mig. Har iofs redan sagt det, men om man har en blogg ska man också ta hand om den. Men det känns så tråkigt att blogga när man inte har en bra kamera. Men om jag får ett sommarjobb som jag har ansökt så kommer jag tjäna typ 10 000 kr så då kan jag köpa en bra systemkamera.

Men idag ska iaf jag, Lorri och Martina ut och cykla. Mysigt! Sen senare ikväll blir det nog fest, har inte hittat en men det fixar sig. Nu ska jag egentligen ha tyska, men orkar seriöst inte med det. Vi är typ 5 pers i vår grupp och läraren är helt cp. Så det känns som att gå i en särklass eller något, inte skoj.
 
Men nu ska jag göra annat, kolla roliga klipp på youtube och checka andras bloggar. Ska försöka blogga imorgon.

Puss på er <3

Värmen slår på hårt.

jag vet inte om det är för att så mycket händer just nu eller om det bara är för att det är så sjukt varmt ute, men jag har som ni kanske har märkt inte orkat skriva nåt på bloggen. Don't blame me, jag har bättre saker för mig än att sitta vid datorn när det är skönt ute. Fast nu gör jag ju det ändå, ahah jag är helt flumm idag.

Humöret är på topp idag iallafall och senare blir det grilla ute med tjejerna och sen ikväll blir det kanske fest, längtar!
Och det är så sjukt skönt att bara glida runt ute nu, för t.ex igår var det 18 grader i skuggan! Jätte varmt och skönt.
Men sen längtar man ju ännu mer till sommaren när man bara behöver ha shorts och linne på sig, och det börjar närma sig känner jag. exakt 2 månader kvar till skolavslutning!

Nu ska jag ut och sola, puss på er allihop och ursäkta för min svacka jag hade, det blev ingen bild idag heller!

...

jag orkar verkligen inte blogga, har ingen speciell lust att skriva om ointressanta saker som ingen ändå läser. Jag kanske kommer få skrivarlust senare när värmen har kommit på rikigt, eller så får jag inte det. Det är bara att vänta och se. Så förvänta er inte några inlägg på ett tag. Nu ska jag iaf snart ner till stan, träffa trevligt folk och chilla i vårsolen. Trevlig kväll igår btw!

RSS 2.0