GIRLS, GIRLS, GIRLS


Photo snodd från: jesuswasblack.blogg.se
Idag blir det plugg + besök i min syrras nya lägenhet i stan! blir så himla skönt att hon ska bo där, då vet vi ju liksom vart jag ska sova efter lips, skämt åsido. Annars en lugn dag, blir på himla vårhumör nu när det faktiskt är plusgrader ute och snön smälter, längtar efter sommar!!!
(en bra sak till, det kanske inte blir skola imorgon för min del. Den har typ snöat igen, hoppas det kommer att gälla!)
ha en fin dag förövrigt, puss


ZZZZZZZZ



wazzup dudes?!
kom nyss hem från gbg med martina och nina. vi köpte biobiljetter till alice 3D som ska ses på fredag! längtar..
förövrigt köpte jag shorts för 80 kr och en tröja för 50. riktigt fynd asså.
lägger nog upp bild imorgon. nu kan man säga att lovet är slut, börjar på måndag igen, men det är helt okej. för sen är det bara 3 veckor kvar, sen åker vi utomlands med skolan och när vi kommer hem är det påsklov! puss

!


haha enda bilden jag hitta på martinas dator som funkar som partybild XD
NU BLIRRE FEST!

PARTY ALL NIGHT LONG


bilder från the cobrasnake.

ikväll blir det party för hela slanten. vet inte vad jag ska ta på mig än, hehe. men det fixar vi sen. annars har min dag bestått av sömn, plugg och mat. känner mig jätte fräsch efter en hård stund på gymmet igår, det var skoj!
vi hörs kankse sen. ha det fint!


PUMP IT UP


en gammal bild från i somras, i frankrike tror jag.

snart blir det att dra sitt arsle till sebbe och kolla film eller något liknande. blir helt enkelt en chilldag nu såhär i början på lovet. imorgon blir det plugg (uuhh) och jag kommer nog sitta mer vida datorn, alltså blir det mer blogginlägg.
ha det fint ikväll

FRISKIS



Igår var en väldigt rolig, men annorlunda kväll med tjejerna. men idag blir det dock nya tag, träna på friskis med martina. sen vet jag faktiskt inte vad som händer. vi får väl se.
nu ska jag klä på mig. puss

can I change my mind? no?




humör and outfit. dock inte så seriöst.

Nu ska jag ut! gå hem till Lorri, fårse om jag kommer ända dit, hinner säkert försvinna på vägen.
så önska mig lycka till! puss

ICE AGE MF!


grannens garage

tro det eller ej, men det är faktiskt grannens bil som tittar fram under
snöhögen.


meningen med veckans lördag var att åka till friskis & svettis för ett rejält träningspass eftersom att det blev knasigheter igår. sen ikväll skulle jag egentligen gått och fikat med tjejerna. men nu är detta helt omöjligt. trollhättan har drabbats av snökaos och ingen jävel borde gå ut. kommunen kan inte ploga, alla bussar är inställda och i princip alla butiker är stängda. just nu känns det som att sommaren är så himla långt borta. snön kommer att ligga kvar i flera månader till..

så idag blir det att sitta hemma och dega. en lördag...
puss

?

fick en kommentar av en kär vän att jag måste börja uppdatera. ahah stämmer iofs väldigt bra men vafan. jag orkar inte. liksom, jag sitter ju inte vid datorn hela tiden, jag har ett liv. daah.
ahha nä skämt åsido. men ja, vad ska man säga. jag gillar inte att blogga helt enkelt nu när man ändå är superdeppig över vädret. kan ju hoppas på att det blir bättre till våren.

så om vi inte hörs snart så gör vi det till våren! puss

ursäkta röran igen

som ni ser så gör jag om min blogg. inte så jätte fint nu, men ska jobba på det. vi får hålla tummarna på att det blir bra. puss!!

haha..

kul kväll i lördags! tråkigt bara att man stinker rök alldeles för mycket efter att ha varit på fest där alla röker inomhus. men jaja. bloggen går dåligt, jag går dåligt. sover minst 4 timmar varje dag efter skolan, har bara ingen energi. sen så är man begraven med läxor. bläää, skönt med lov nästa vecka iaf. det behövs. sen så vill jag abra påminna om att jag fyller år om cirka 3 veckor, 18!
poss

kom igen nu..

jag kommer aldrig igång. med bloggen alltså. känner mig bara tröttare och tröttare för var dag som går. lägg till läxor och annat. ska börja gymma denna veckan också. imorgon faktiskt. så det kommer att ta mer av min tid. längtar bara till sommaren så att jag kan sova. längtar..


k

jojo, min blogg går la sådär. ikväll blir det iaf kalas och sedan fest. blir skoj. ha fint. puss

RSS 2.0