Regn, regn, regn..

Usch, det har varit jätte dålig uppdatering nu. Men har inte suttit vid datorn på jätte länge. Är mest trött hela tiden känner jag, utbränd kanske?

Idag ska jag iaf ta det lungt och sen åka hem till Nina där vi ska göra engelska läxa och kanske äta Ben&Jerrys, supergott! Sen kanske det blir lite tv-spel också, det är superskoj för jag är en nörd.

Har iaf inget att klaga på nu förtiden, massa trevliga människor överallt och jag tror jag är kär.
Imorgon blir det utmaningen, cant wait! Det är en tävling mellan MÅG och Nisse för er som inte vet. Alltså de två gymnasierna osm ligger brevid varandra. Massa sport spex och skitskojiga saker. Efter det blir det grillning i Gamle Dal med massa folk från hela MÅG.

Men nu ska jag gå, måste fördröja min tid, vi börjar om en timma. Så det blir spel på Hamsterpaj!

Puss på er allihopa <3

Svennebanan

Idag har jag tagit det lungt, sen träffade jag Nina och vi kolla på Gossip Girl och massa program efteråt :).
Hela helgen har varit jätteskloj, på Valborg så var vi i Gamle dal och träffa lite folk men vi gick vidare till bryggan senare och där träffa vi folk också. I fredags så var det fest i Ninas gamla lägenhet, det var jätte skoj utom att jag var den enda nyktra på festen. Och så har vi Lördag då jag träffade Nina, Martina och Lorri. Vi skulle grilla i Folkets park med massa men det kom inga, dissade alltså. Men det var jätte trevligt ändå. Sen gick jag hem till Sebastian och kollade på film, mysigt!

Nu ska jag snart hem och duscha. Imorgon är det skola igen, jag dör.
Puss på er allihopa och ha en Svennebananig kväll.


RSS 2.0