It goes up and down.



Här kommer en outfitbild, väldigt konstig för man ser inte vad jag har på mig. Förutom koftan från H&M. Nu ska jag sminka mig, puss på er!

Det är vår i luften, var är er?

Solen skiner in genom alla fönstren som finns i huset och man blir så överlycklig att våren äntligen är här! Har fått stå ut med massa snö, slask och kalla vindar. Man längtar ju bara ännu mer till sommaren nu!
Försökte sola mitt ansikte förut, men av någon anledning så gick det förbi massa grannar och jag kände mig ganska patetisk.

Ikväll hoppas vi på fest , annars får det bli myskväll eller annat dylikt. Och senare lägger jag in en dagens outfit, känner att det är brist på bilder i min blogg. Måste ladda kameran först och främst, kan vara bra.

Jag kanske borde ändra lite på min layout på bloggen? Den känns ganska tråkig, och ser typ ut som alla andras. Men som sagt, nu när våren är här så kommer datorn i andra hand och därmed, lite blogginlägg.
Och denna månaden känner jag att pengarna kommer ta slut snabbt. Måste först och främst klacka om mina skor, sen så måste jag köpa massa nya vårkläder för nu känns min garderob tom!

Men ha det bra som vanligt,
Pussar Stina.

Idag är en dag.

Sinnestillstånd idag: Trött, förvirrad och smått nere av någon anledning.

Nu sitter jag i Grafsalen på Media och tråkar eftersom att vi har gjort klart allt som vi ska och vi får inte sluta förrens kl 4, alltså om cirka 1 timma. Så jag bloggar nu, är jätte dålig på det, jag vet. Men som sagt, jag kommer att blogga mer om jag någon gång får tag i en systemkamera eftersom det är roligare då, man kan ju ta massa fina bilder och lägga in. 

Senare idag, rättare bestämt kl 18 så ska jag, Lorri och förhoppningsvis Martina ner till Folkets hus och demonstrera, "Rädda jobben på SAAB". Ska bli kul, det försvinner min demonstrantoskuld! Vill göra det eftersom att allt detta dåliga som händer med SAAB påverkar allt och alla, plus att jag får känna mig lite politisk också, alltså får jag känna mig lite smart.

Juste, i tisdags när jag skulle sova hos Nadja så blev det vodka och trevligt sällskap. Mådde dock inte så bra dagen efter när man skulle till skolan, eheh.. Men kul var det!

Men nu får jag väl hitta något att sysselsätta mig med och säger därmed:
Ha det bra!
Pussar Stina.

Fettisdagen!

Idag är det fettisdagen och jag har en semla som bara ligger och väntar på att jag ksa äta upp den! Ska senare hem till Nadja och sova där, även massa andra människor ska dit.

Men nu var det ju så att jag skulle berätta om Skottland. Och ja, det var jätte skoj även om mitt sällskap inte är i samma ålder som jag så var det helt jätte okej! Det var mamma, pappa moster och onkel Sten-a. Vi åt på puben, shoppa, chilla och kolla på värsta fotbollsmatchen! Jag är inte ett stort fan av fotboll, men den matchen väckte verkligen ett stort intresse för mig, inte konstigt med tanke på att arenan var bautastor, 50 000 pers var där! Alltså hela Trollhättans invånare i princip. Det blev även öl och jätte god mat varje dag och för att inte tala om dem minimaliska coca-cola burkarna jag köpte.
Man såg verkligen massa skojiga människor och jag såg även två män i kilt!! Målet med hela min resa. En stod iofs på ett torg och spela säckpipa, men den andra hade på sig det som vardagsklädsel. Jätte snyggt med kilt på män faktiskt.
Så det var minst sagt en jätte lyckad resa.

Lägger in lite bilder, inte speciellt bra men dem får duga. 

 
  


Pussar Stina.  

Stress, stress.

Nu har jag reklamprojektet att arbeta med i skolan, men jag är så seg och stressad så jag klarar inte riktigt av det nu. Och fy skäms på mig själv! Har inte skrivit i bloggen på några dagar nu och känner mig jätte dum. Jag lovar att jag ska skriva ikväll eller senare idag, berätta om min resa till Skottland och lägga in några bilder därifrån.

Jag återkommer senare,
Pussar Stina.

Back home.

Nu är jag hemma igen. Från Skottland för er som inte har hängt med.
Det var jätte skoj där, men jag skriver mer senare ikväll tror jag, för nu ska jag träffa Nina och Martina och ta det lite lungt.
Är jätte trött, men jag sov 13 timmar inatt, drack några öl igår på en pub så jag däckade kl 8. Så kass, haha..

Men ha det bra sålänge!
Pussar Stina.

Misslyckat, igen.

Det blev misslyckat, igen..
För ungefär två veckor sedan skulle jag göra slingor i mitt hår, blev det bra? NEJ.
Och idag så skulle jag färga mitt hår ljusare, blev det bra? NEEJ!
Ingen skillnad i princip, jo nu har jag samma färg i hela håret. Så där rök 100 spänn åt ingenting.. Att jag aldrig lär mig.

Men nu ska jag börja packa inför min resa till Skottland imorgon. Måste packa varma kläder eftersom det tydligen ska vara kallare där än här. huh.. Men skoj ska det bli! Och efter min packning ska jag med bussen som lämnar torget halv 7 hem till Nadja för en myskväll med förhoppningsvis många blodiga filmer.

Juste, låg och tänkte på en sak igår när jag inte kunde somna. En blogg är som en dagbok, men kanske inte en sådan dagbok som du gömmer under kudden där alla dina mest privata känslor och tankar står nedskrivna. Men jag vill ändå att min blogg ska vara lite så, privat. Fast den ända skillnaden är ju att ni underbara läsare ska få läsa mina privata känslor och tankar, för på så sätt tror jag att ni kan förstå bättre hur jag är som person. Att även lilla Stina har känslor.

Ha det bra!
Pussar Stina. (har lagt in detta i efterhand, eftersom det raderades när jag skrev det, ska vara från 18/2-09)


Det klämmer i skon.

Kom hem för en liten stund sen från Nina's place efter att jag, hon och Martina varit på bio. Vi såg "I taket lyser stjärnorna" och mja, den var väl helt okej. Enda anledningen till varför jag ville se den var för att Samuel Haus (tsatsiki) är med i den och snygg var han!

Men imorgon blir det att färga håret hos min syster yster och senare blir det myskväll hos Nadja. Ska bli jättemysigt, och det är ett stort plus att hon har en egen jätte mysig lägenhet i centrala Vänersborg!

Och ja, min blogg är väl inte i det finaste skicket, men jag är trött och svinhungrig så orkar inte finslipa den tillräckligt just nu. Så nu ska jag gå och ta mig en smörgås med Nutella på och en kopp té.
Puss på er.

170209

Nu sitter jag och försöker komma på hur mina pengar ska räcka till. Jag har 600 kr på mitt konto och 120 kr hemma i en burk. Jag hade från början tänkt att ta med 500 kr till Skottland, hinner ändå bara kolla i affärer en dag. Men nu är det så att jag ska köpa hårfärg, pengar till mobilen och så ska det vara myskväll hos Nadja imorgon. Så jag får nog nöja mig med 400 kr till Skottland. Och jag som tyckte 500 var lite.. Men jag får väl antagligen skylla mig själv, eftersom att det är jag som har slösat.

Bloggdesignen har det fortfarande inte hänt något med, eftersom att Martina skulle hjälpa mig lite grann. Känner mig lite lost här på blogg.se. Men hon är i Göteborg just nu, så jag får väl vänta.
Men nu ska jag gå och göra mig iordning, åka ner till stan och ta slut på mina resterande pengar.

Pussar Stina.

Inflyttad.

Första inlägget på blogg.se, känns skönt. Som ni ser har jag inte hunnit fixa så mycket med bloggen än, men det ska jag fixa imorgon. Det är ett löfte!

Om ni följde min blogg på devote.se så vet ni varför jag flyttade hit, men för er andra så ska ni veta att den hemsidan är jobbig.. Men nu har jag skaffat en blogg här som kommer att bbli bättre och sjukt mycket snyggare. Ska verkligen lägga ner hela min själ här!

Förresten hur kunde jag glömma, jag måste ju presentera mig själv. Jag heter Stina Andersson och är en smått blyg och förvirrad flicka som fyller 17 i mars. Jag går i mediaprogrammet på Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan. Jag älskar att festa, mysa och såklart att shoppa, även om pengarna inte räcker till så ofta.
Men där har ni mig i ett nötskal, och om ni fortsätter att följa min blogg så kommer ni så småningom att lära känna mig bättre.

Men ha en bra kväll.
Pussar Stina. v


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0