DOWN

hahahahahahahaha, avfärgade mitt hår idag, så nu kan jag säga att jag överväger att raka av allt! Gult i min hårbotten och resten knalloranget! fulaste i mitt liv, här ser ni resultatet:

hahhahaha fulaste i mitt liv! dock ser det inte lika illa ut på bilden som i verkligheten


GREEEEAT DAAY





Lite random bilder från fotostudion på mig, Martina och Lorri. Enjoy!

NU FÅR DU HELT ENKELT GILLA LÄGET

Som ni ser så har jag gjort om min bloggdesign lite, haha inte speciellt seriöst dock. Men jag skyller på att jag har varit hemma som sjukanmäld idag och har därför inte haft något annat för mig.

I måndags kom jag hem från Skottland och det kan nog har varit en av de bästa resorna i mitt liv. Shoppingen och klubbarna där slår fan allt, vill tillbaka nu med en gång! Men jag antar att jag får gilla läget och njuta av våren som faktiskt har kommit till Trollhättan.

Så på lördag ser vi fram emot en kväll på Backstage med förhoppningsfullt trevliga människor, just nu väntar jag på att få se filmen "Van Helsing" som börjar kl. 21 på kanal 6 ikväll.
Ha det bra, puss!

I WAS THERE DUDE


jag och tali på träffpunkt. du är för underbar!

tja tja bloggen! mkt fin dag idag, satt utomhus och solade mitt ansikte i ca en timma och somnade till en stund och vakna av att min ansikte typ brände. annars har jag inte gjort så himla mkt idag, har bara tagit det lugnt eftersom att jag är förkyld.
imorgon har jag heller inget större planerat, ska nog ta det lugnt också men träffa mina vänner på en fika kanske.
Så vi får se, jag kanske slår till och lägger in ett blogginlägg imorgon också. vore inte det allt för fantastiskt?
Puss och kram

BACK HOME AGAIN


Riksdagshuset i Berlin

Barnstaty i Lidice

Snygg kyrka i Prag

Auschwits-Birkenau

Kom hem igår från träffpunktresan, kan ha varit den bästa resan i mitt liv. helt underbara människor och massa intressanta platser. vill egentligen inte vara hemma, kunde ha stannat kvar i Prag några dagar till men jag antar att man får gilla läget. nästa fredag blir det att åka till Skottland med min syster, blir sjukt kul!
Ha det nu fint gott folk, puss

RSS 2.0