TJOHOO!

Nu har jag slutat skolan! Så himla skönt med skolavslutning, det ända negativa är att det spöregnar ute och det är cirka 11 grader "varmt" ute.. Men det hindrar inte mig ifrån att vara på jätte bra humör!

Vid 4 ska jag hämta upp Martina, Lorri och Nadja och åka upp till strömslund hemma hos Daniel. Vi ska ha grillparty med klassen, ska bli sjukt mysigt. Sedan har jag ingen aning om vart vi ska bege oss, men det är alltid fest där jag är!

Imorgon åker jag till Spanien. Längtar jätte mkt men börjar få ångest för jag vill inte lämna kvar alla här, kommer sakna er jätte mkt <3

Nu ska jag gå och packa. Här har ni en mycket snygg bild på Kim Källströms roooompa. PÖSS!

Ballongsång

Hejsan allihopa jag lever.
Har inte orkat skriva sens jag kom hem från Stockholm, ska nog lägga in bilder idag frå resan. Är ju typ bara bilder från fotbollen men ändå.
Det var väl helt okej där, men ganska dött, vi bodde i Filmstaden i Solna så det var inte så konstigt.
Riktigt dåligt att Sverige förlora, men jag lyckades iaf få en bild på Kim Källströms rumpa!

Nu sitter jag hemma hos Nadja, har håltimma så börjar inte förrens vid 12. Orkar inte vara i skolan!
Men snart är det skolavslutning, och det ska bli jätte mysigt. Vi ska vara hela klassen hemma hos Daniel efter att vi har slutat skolan och ta det lungt och ha det mysigt. På lördag morgon åker jag till Spanien, troligen väldigt bakis, jag längtar jätte mycket men kommer sakna allt. Kommer ju vara borta i 5 veckor, lite för lång tid tycker jag.

Men men, nu ska jag göra något vettigt. Puss på er <3

Nu sitter jag vid datorn, fast.. Pappa har torkat golvet så jag kan inte röra på mig, ehehe..
Snart ska jag till skolan, fick börja senare idag eftersom att jag var klar med allt i svenskan och jag hade fått godkänt på nationella i matte. Så jag börjar kl. 12 idag med media.

Det är sjukt hur snabbt tiden har gått. Känns inte alls som att det var längesen jag började 1:an, och nu är det nästan slut. Nästan bara en vecka kvar. Känns så skönt, men jag får ändå smått panik. Snart börjar vi tvåan och då är det inte långt kvar tills trean och sen är allt slut. Vad händer då?

Lovade ju att göra om bloggen också, men jag och Martina glömde ta kort på mig, så det får bli en annan dag snart, jag lovar.

Jag får väl kolla lite videos på youtube eller något tills golvet har torkat, så ha en bra dag.
PUSS

Jakten på en sagovärld

Nu har jag kommit hem efter en smått stressig och kall dag. Åkte som sagt till siba för att träffa Martina och Lorri, mennär jag kom dit så skulle dem åka hem så jag hängde på. Skulle ju testat byxdressen men kön till omklädningsrummena var ganska lång så jag lade undan den till på torsdag istället.

När vi kom tillbaka gick jag och Martina hem till Nina och kollade på Saw 3 som är ganska mysig. Sen kollade vi på desperate housewives och nu sitter jag här. Ska kolla på Lost om 5 minuter.

Känner mig abra så lycklig nu, sommar och kärlek!
Pussar <3


Martina (även kallad Märta)

Nina

Vi var nyttiga med juice.

Äntligen fri!

Nu är jag äntligen fri! Nu har jag inga prov eller läxor kvar, så himla skönt. Har verkligen arbetat ihjäl mig dessa sista veckorna i skolan. Och nu är allt över, bara sitta i skolan och sova.

Idag ska jag till siba och köpa en byxdress, det kommer nog en bild senare. Jag ska dit  med Martina och Lorri, kanske Nina också. Och det blir nog förhoppningsvis glass på Mc Donalds! Martina har även lovat att ta en ny bild på mig som jag kan ha som en header. Måste göra om min blogg också, den behöver bli lite ljusare, man blir ju deprimerad av att se en svart blogg!

Till helgen åker jag och familjen upp till Stockholm. På lördag förmiddag ska vi till min kusin i Eskilstuna och fira henne lite, sen senare på kvällen blir det fotbollsmatch, Sverige-Danmark! Ska bli jätte skoj!
Och på söndagen ska vi tillbaka till Eskilstuna och hälsa på min farmor och senare äta mat hos min kusin. Har inte träffat dem på jätte länge. Sen bär det av hemåt.

Nu ska jag gå, har textlektion... Pussar <3

Lemonpoop

Som ni kanske förstår så är jag död. Nästan iaf..
När det gäller mitt bloggande har ag inte varit speciellt aktiv, såg att det var cirka en månad sen jag skrev något. FY PÅ MIG! Men anledningen till det, som vanligt, är att ajg helt enkelt inte orkar, har massa annat för mig.
Som de senaste veckorna, så har jag varit begraven i läxor, och det får en att tappa suget.

Men nu är det sommar och för mycket sol, så nu ska jag blogga så mycket som det bara går tills den 13 juni då jag åker iväg till Spanien i en månad. Kommer sakna allt och alla, Trollhättan, mina vänner, min kärlek..

Men nu ska vi vara positiva. Imorgon ska jag coh Märta till Siba och jag ska kanske köpa en byxdress som är mycket snygg. Och Märta ska ta en ny bloggheader på mig så jag ska fixa iordning bloggen och göra den ljusare så att den inte är så svart och tråkig!

Nu ska jag duscha mitt hår och sedan lägga mig för att få min skönhetssömn. Pussar Stina <3

RSS 2.0